Kleine Cleo

Ondertussen is onze kleine meid al 2,5 weken bij ons thuis.  Ze is een lief, aanhankelijk pupje! Soms kan ze gekke dingen doen zoals rondjes draaien in het salon en dan in en uit de zetel springen. En springen dat kan ze!! Met een gemak springt ze op haar bench om dan op de diepvries (die 1.50m hoog is) te springen. Wijselijk zet ik haar nu vast in haar bench als ik ga werken.

Diva is nog afstandelijk maar dat begint te beteren. s’Nachts slaapt ze net als Diva in de sofa. En slaapt ze door van 23.00u tot 6.00u.

Wandelen gaat al heel goed en om haar te socialiseren en haar nieuwe dingen te laten ontdekken zijn we vorige week naar zee geweest. Net 2 foto’s kunnen maken en dan vielen de baterijen uit!!! Ik denk dat we nog eens terug moeten gaan!  Ik heb haar niet los gelaten aan het strand: anders zou Diva gek worden en er waren toch redelijk veel honden.

Eerste keer aan zee!

Toen we even gingen zitten in de duinen liet ze zien wat Salukis heel goed kunnen: putten graven!!

Joepi putten graven!!

Zondag was er hier een in het dorp een Country namiddag waar veel volk naartoe zou gaan.  Ook daar namen we Cleo mee naartoe.  Er was veel lawaai, muziek en vele mensen, maar ook hier was onze kleine meid fantastisch!

Flinke meid.

Ook op de showtraining doet onze Cleo het goed! Alleen blijven staan en de tandjes tonen gaat nog niet goed, maar he wat wil je, ze heeft nog maar 2 trainingen gedaan.

Gisteren speelde ze samen met de Flatcoat Retriever Happy, heel mooi om te zien.  Ook met Italiaanse windhondjes, Teckeltjes, Dalmatiërs en Bloedhonden heeft ze al kennis gemaakt. Met het ene ras gaat het al wat beter dan met het andere.

Hier nog enkele foto’s:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 Reacties to “Kleine Cleo”

  1. je bent ze goed aan het socialiseren Hilde,

    laat Cleo op showtraining maar rustig de tijd om alles aan te leren, het is je heel goed gelukt met Diva en dat zal met Cleo ook lukken, je weet hoe het moet dat is een groot voordeel!

    geniet nog veel van jullie uitstapjes met de woefkes

  2. vicky Says:

    Hé, ben erg benieuwd, hoe de dag in de nekkerhallen zijn verlopen, spijtig dat ik moest werken, had ook graag de papa eens gezien van ons pupjes.
    Mooi die foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: