Thuiskomst Kishan Bostan-I-Elbekh

Zaterdag was het dan eindelijk zover, we gingen Kishan (betekent wens) ophalen.  Na 2 jaren wachten is mijn wens uitgekomen!

Thuis noemen we haar Cleo, dat vonden mijn mannen mooier 🙂

Om 1030 u stonden ik en Matthias bij Marc en Mieck om onze schoonheid op te gaan halen.  Mieck wandelde met Cleo tot aan de auto.  Voor haar was dit een moeilijk moment, wat te verwachten is als je die pups verzorgd met veel liefde en geduld.

Net voor vertrek met fokkers Mieck en Marc

Cleo voelde dat er iets ging gebeuren want ze was een beetje bang.

Na het afscheid reden we naar huis. Tijdens de 1.15u durende rit was Cleo heel flink.  Ze heeft wel 3 x overgegeven, maar dat is van de stress.

Thuisgekomen vond de eerste ontmoeting met Vlekje en Diva plaats.  Vlekje was heel opgetogen en begroette Cleo direct, een beetje te enthousiast want Cleo kroop in een hoekje en begon te janken.  Ik ben daar niet op in gegaan, ze moeten het zelf oplossen.  Ondertussen zijn ze al goede vrienden.

Eerste begroeting door Vlekje

Met Diva gaat het zoals ik had verwacht: ze is nieuwsgierig naar de baby maar houdt haar afstand en gromt af en toe naar haar wanneer ze te dicht komt.

Diva loopt nieuwsgierig achter Cleo maar houdt haar afstand.

Ondertussen daagt Cleo Diva uit: als Diva begint te grommen dan neemt Cleo de speelhouding (voorste poten naar beneden achterpoten naar omhoog) aan en begint te blaffen naar Diva 🙂 Diva heeft haar tijd nodig, maar ik ben er zeker van dat ze de beste maatjes worden.

Na wat gespeeld te hebben in de tuin is ze binnen op onderzoek gegaan. Na een grondige inspectie werd ze moe en is ze van zelf in haar bench gaan liggen om te slapen.  Ik dacht dat wordt gemakkelijk voor deze nacht.

Cleo's eerste dutje in haar nieuwe huis

Doch die eerste nacht in de bench met gesloten deurtje was geen succes!  Om 3.00u heb ik haar in de zetel gelegd omdat ze bleef huilen. Sinds dan sliep ze door tot 6.30u.

Ook deze nacht heeft ze op de hondensofa geslapen. Buiten 2 x een plasje hebben gedaan (buiten dan) heeft ze goed geslapen.

Matthias is haar beste kameraad!

Deze morgen met haar vrienden op de sofa

Ze  is nu 2 dagen bij ons en ze voelt zich al goed thuis.  Spelen, ontdekken, wandelen, vreemde geluiden zoals de droogkast en stofzuiger, niets gaat ze uit de weg.

Ze is een flinke pup waar we zeker veel plezier mee gaan beleven!

De 4 musketiers

Even groot, maar niet voor lang

Een beetje gek doen.

Een gelukkige nieuwe mama!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: