Saluki Club Wandeling in Oostende

Gisteren waren we op de afspraak van SCB voor de jaarlijkse wandeling in Oostende.
We zijn s’morgens vertrokken en zijn in de voormiddag gaan wandelen op het strand van Westende. Daar heeft Diva zich eens goed kunnen laten gaan. Achter de meeuwen hollen en in het zilte zeewater, geweldig! Haar echt los laten lopen, durven we niet goed, want ze luistert niet zo goed.
s’Middags zijn we in een leuk frituurtje lekkere frietjes gaan eten (dat wordt ook een traditie) en om 13.00 werden we verwacht in de hondenschool van Oostende. Toen iedereen aanwezig was en de voorzitter en de secretaris een woordje uitleg gaven, vertrokken we rond 14.00 richting zee.
Het is toch altijd een hele belevenis om met zo’n bende op stap te gaan. Langs een trap gingen we de dijk naar beneden en daar werden de meeste Salukis uitzinnig in het mulle zand. Er werd wel gevraagd van de club uit om de honden niet los te laten want anders zouden ze echt allemaal veel te gek gaan doen.
Het was laag water dus konden we een heel eind lopen naar de zee wat wel tof was. Jammer genoeg liet de zon ons toen een beetje in de steek en werd het zelfs fris, maar gelukkig bleef de regen uit.  Sommigen gingen nog verder door, maar wij besloten om rustig terug te gaan. Zo liepen we samen met Fabienne en Djahil (Diva’s broer) terug naar de hondenschool. Matthias had onderweg rustig de tijd om mooie schelpen te zoeken.
Toen we terug in de hondenschool waren, hebben we iets gedronken en al gauw kwamen de andere wandelaars aangelopen.
De honden konden samen ravotten op het omheinde terrein van de school. Diva speelde samen met haar 2 andere broertjes Norok en Geran. Amai, ons meisje kan toch snel lopen! Ik zou haar toch eens naar een renbaan moeten meenemen om haar te laten rennen.
Wij vertrokken rond 16.30 richting huis, wij hadden nog een etentje. De anderen gingen een spaghetti of broodje eten in de hondenschool.
Het was weer een geslaagde dag, tot volgend jaar!
Bij deze nog eens een dikke merci aan Michel Eloot die enkele prachtige foto’s nam van Diva en haar broertjes!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: