Uitstap naar Maastricht, 2 weken geleden

Twee weken geleden zijn we naar Maastricht geweest.  Het is wel een drukke stad maar Diva is heel braaf geweest.  De mensen daar zijn wel hondvriendelijk, Diva mocht overal mee naar binnen.
Deze stad net over de Nederlandse grens is echt wel de moeite waard, vooral voor de shoppers!
 
Vorige week zijn we naar het wereldkampioenschap bbq geweest in de brouwerij Palm in Steenhuffel.  Het was tevens opendeurdag in de brouwerij zelf. Jammer genoeg mochten we daar niet binnen met Diva.
Dan zijn we maar ineens doorgelopen naar de weilanden waar het wereldkampioenschap bbq plaatsvond. Er deden 30 Belgische en 30 buitenlandse teams mee.
Je kon, mits de aankoop van bonnentjes van al dat lekkers proeven. Er was een leuke sfeer en het weer was prachtig.  Daarna bezochten we de stoeterij van Palm, heel indrukwekkend. Het kasteel is prachtig.
Daarna zijn we nog iets gaan drinken en zijn we huiswaarts gekeerd. Ons meisje heeft zich ondankts de drukte heel goed gedragen.
 
Afgelopen dinsdag zijn we weer naar de showtraining geweest. Op 28 september is er de tentoonstelling van de Saluki Club Belgium en dan moeten we in topvorm zijn.
Ik hou jullie op de hoogte…
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: