13-06-2008 Wandeling in de 3 Fonteinen

Met die gips aan mijn been kan ik niet zoveel doen, maar toch besloten we naar het park de 3 fonteien te gaan om te gaan wandelen. Het weer was goed .
Terwijl Stephane met Diva ging wandelen, bleef ik op een bankje zitten en Matthias leefde zich helemaal uit  op de speeltuin.
Toen Stef terugkwam vertelde hij dat hij iets verder een mooie grote open plaats had gevonden waar Diva zou kunnen loslopen. Ik moest niet zo ver stappen, dus dat viel mee. Stef , Matthias en Diva gingen op de open plaats staan en ik bleeft ergens op een bankje zitten waar ik ze goed kon zien.
Het is niet zo evident om een plaats te vinden waar we haar kunnen laten loslopen. Als ze loopt, luistert ze niet al te goed en dan kan je roepen zoveel je wil. Als zij zin heeft zal ze wel komen. Tja, typisch voor een windhond.
Toen Stef Diva losliet, konden we nog eens genieten om  ons windekindje te zien rennen. Zo gracieus en zo snel: WAAW.. Na 10 min. is ze wel uitgeput. Je moet weten dat windhonden tot 60 km per uur kunnen lopen als ze op kruissnelheid zijn en dat vergt veel energie.
Daarna reden we richting huis. Voor de rest van de dag hebben we ons meisje niet meer gehoord, ze was voldaan.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: